fbpx home LinkedIn Facebook Twitter Instagram medium search

#Notallmails tilbyder forskellige former for ydelser. Vi har stærke kompetencer inden for kommunikation og formidling, og en stor erfaring inden for feminisme og mangfoldighedsarbejde.

Nyhedsbreve

Vi kan hjælpe dig med at få dit nyhedsbrev ud over rampen. Hvad enten du sidder fast i forældede konventioner for, hvordan dit eksisterende nyhedsbrev skal være, du mangler et nyt syn på, hvordan dit indhold kan redigeres og distribueres bedre over dine platforme, eller du gerne vil igang med at lave gode og engagerende nyhedsbreve, så kan vi sørge for, at dit nyhedsbrev brænder igennem.

Feminisme i dag

Feminisme er mange forskellige ting. Nogle bruger den til at sælge sko, mens andre insisterer på, at den stadig har sit revolutionære potentiale. Vil du gerne opdateres på, hvad feminismen i dette årtusinder er og kan, så har #notallmails fingeren på pulsen.

Mangfoldighed

#notallmails har flere års erfaring inden for feltet mangfoldighed og ligestilling. Har din organisation brug for et nyt syn på, hvordan man bedre inkluderer og arbejder sammen på tværs af forskelligheder, så #notallmails både workshops, oplæg og ydelser på konsulentbasis.

Kontakt os på hej@notallmails.dk for at høre mere.